Madame

Beauty essentials: witte make-up

In Beauty / Door: Stephanie / 3 december 2012

Wit is een onmisbare kleur in je make-up collectie. Dit is een kleur die je in bijna elk beauty item terug ziet. Wat nog niet veel mensen weten, zijn de nuttige functies van de witte make-up kleur.

Oogpotlood
Een wit lijntje onder je ogen zorgt ervoor dat je ogen groter lijken. Bovendien is dit een perfecte manier om er wakkerder uit te zien. Je schijnt er ook vriendelijker en toegankelijker uit te zien met witte oogpotlood!

Oogschaduw
Je ogen springen er goed uit als je witte oogschaduw aanbrengt aan de binnenkant van je ooghoeken.

Lippotlood
Een wit randje om je mond maken vollere lippen realiteit. Als je er een felle kleur lippenstift overheen doet, valt deze extra op.

Nagellak
Wit op je nagels kennen we onderhand wel. Maar deze kleur heeft ook andere functies. Een laagje wit onder een donkere kleur nagellak zorgt voor een zachtere look. Bij andere kleuren kan een laagje wit zelfs voorkomen dat je meerdere laagjes hoeft te lakken om de kleur goed te zien.

Kim Kardashian laat haar wimpers extra spreken door een wit randje op haar onderderste ooglid aan te brengen en witte oogschaduw door te trekken tot in de binnenste hoek waardoor haar donkere ogen nog groter lijken. Ook haar lippen lijken voller door witte lipliner te gebruiken en daarover lipgloss aan te brengen. Witte nagellak maakt deze look helemaal af!

Volg Stephanie op Twitter: @stephaniesmy

Geef je reactie op dit artikel:

Tags: